Gratis theorieles met iTheorie®

Als je bij mij je rijopleiding volgt, krijg je gratis toegang tot iTheorie® (ter waarde van € 69,-). Dat is een online theorieopleiding die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Met iTheorie bereid je je grondig voor op het theorie-examen en natuurlijk de praktijkles. Het is daarom verstandig om er meteen mee te beginnen, zodat je de geleerde theorie direct in de praktijk kunt brengen.

Oefenexamens

Je begint bij iTheorie met de lesstof uit het digitale theorieboek en de tussentijdse toetsen. In het volgende onderdeel leer je gevaarlijke situaties herkennen en daarop te reageren. Gevaarherkenning is met 25 vragen een belangrijk onderdeel van het theorie-examen. Op iTheorie vind je maar liefst vijftig complete theorie-examens om te oefenen. Zo kun je je perfect voorbereiden op het echte theorie-examen bij het CBR.

 

In deze video legt het CBR in drie minuten uit hoe het theorie-examen gaat.

 

Praktijkinstructies

Uniek bij iTheorie zijn de praktijkinstructies, lessen die je voorbereiden op het rijden in de praktijk. Aan de hand van animaties krijg je uitleg over alle onderdelen van het rijden. Zo weet je waar je aan moet voldoen om met succes deel te nemen aan het officiële CBR-praktijkexamen.

Gratis proberen

Als je nog geen inlogcode hebt, kun je toch kijken of iTheorie voor jou een goede manier is om de theorie te leren. In elk onderdeel van iTheorie staan voorbeeldvragen en -filmpjes om het gratis uit te proberen!